Nature

K 16: Τροπαιούχος ο ΑΟΤ

Η υψηλή θερμοκρασία από τη μια και η αίγλη του τροπαίου από την άλλη «δίψασαν» τις φετινές φιναλίστ του πρωταθλήματος Κ 16 ή Παιδικό, όπως είναι πιο γνωστό. ΑΟ Τρίκαλα και Αμπελάκια/Αγιαξ έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο της Φήκης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με τον ΑΟΤ να κερδίζει στα πέναλτι 3-1, αφού στη κανονική διάρκεια του αγώνα (δεν υπήρξε παράταση) ισοφάρισε λίγα λεπτά  πριν το φινάλε 1-1.

Η προσπάθεια των παιδιών παραπάνω από φιλότιμη και στο τέλος η ικανοποίηση θα πρέπει να τις αγγίξει και τις δύο, τον ΑΟΤ διότι μετά από αρκετά χρόνια γεύεται τέτοια επιτυχία, στη πιο κατάλληλη ίσως στιγμή αφού την Κυριακή θα εγκαινιαστούν και οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Σωτήρα και τα Αμπελάκια/Αγιαξ για την επιτυχημένη διαδρομή έως τον τελικό κερδίζοντας μάλιστα την πρώτη θέση στη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτή ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία-επιτυχία για τα παιδιά του Κυριάκου Κρεμμυδιώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More