Nature

Έντονη κριτική στην Κυβέρνηση για ακρίβεια και ενεργειακό κόστος

 

Έντονη κριτική προς την Κυβέρνηση για το τεράστιο ενεργειακό κόστος και την ακρίβεια που «γονατίζει» νοικοκυριά και επιχειρήσεις άσκησε από τα Τρίκαλα, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς ήταν κεντρικός ομιλητής της ανοιχτής προσυνεδριακής συνέλευσης του δυτικού τομέα Τρικάλων του κόμματος που πραγματοποιήθηκε, προχθές  στο ArtCafé «Σουϊτα».

Το παρόν στη συνέλευση έδωσαν τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων, ο βουλευτής του νομού κ. Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, ο πρώην Υπουργός στάθηκε στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως είναι η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση που έχουν πλήξει νοικοκυριά κα επιχειρήσεις.

Όπως είπε «σε κάθε πόλη της χώρας, νοικοκυριά και επιχειρήσεις χρειάζονται λύσεις στα προβλήματα της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, της καθημερινότητας».

Αναφερόμενος στο 3ο Συνεδρίου του κόμματος που έχει προγραμματιστεί από τις 14 έως τις 17 Απριλίου τόνισε ότι «το συνέδριό μας μπορεί να στείλει ηχηρό «μήνυμα» για ισχυρό κόμμα, με συμμετοχή των μελών στην εκλογή ηγεσίας, και ευρεία παράταξη, που θα δώσει λύσεις απέναντι στην πολιτική Μητσοτάκη και τις συνέπειες που έφερε στη χώρα».

Να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα «τρέχει» και η νέα καμπάνια του κόμματος όμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  στον δρόμο για το Συνέδριό του ξεκίνησε μια νέα καμπάνια με την οποία απευθύνεται σε κάθε αριστερό και προοδευτικό πολίτη, καλώντας τον να λάβει μέρος σε αυτό. «Μέσα από τη συμμετοχή του να κάνει πραγματικότητα τις αναγκαίες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές. Να δυναμώσει τη φωνή της Αριστεράς, της Προόδου, της Δημοκρατίας. Να δυναμώσει τη δική του φωνή. Για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή», αναφέρει το μήνυμα της καμπάνιας το οποίο έχει ήδη αρχίσει να διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες διεργασίες ενόψει του συνέδριου, οι εγγραφές νέων μελών θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαρτίου, ενώ μέχρι στιγμή καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον με τον ρυθμό συμμετοχής να είναι άκρως ικανοποιητικός.

Σημειώνεται πως οι εγγραφές νέων μελών- σήμερα τα μέλη προσεγγίζουν τις 60.000- δεν θα σταματήσουν, απλώς όσοι εγγραφούν μετά από τις 15 Μαρτίου δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες που αφορούν το συνέδριο και την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής.

Επίσης,  αρχές Απριλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων.

Κάλπες θα στηθούν από την 1η έως τις 3 Απριλίου και η κάθε οργάνωση θα εκλέξει τα δικά της πρόσωπα που θα την εκπροσωπήσουν στο συνέδριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More