Nature

Αμιλλα σε εγρήγορση

Δεν  υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους   Τρικαλινούς  φιλάθλους από το να  βλέπουν  επιχώριες  ομάδες να  πατούν γερά στα πόδια τους, να  δουλεύουν συντονισμένα  και με μεράκι και να μιλούν στους  αγωνιστικούς  χώρους.

Αυτό πράττει η οικογένεια της  Αμιλλας από την αρχή της  χρονιάς.

Αθόρυβα και  μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας  οι πράσινοι  έγραψαν ατέλειωτες  εργατοώρες  αλλά ήξεραν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Ασφαλώς  υπήρχε μια πολύ καλή μαγιά παικτών αλλά όλα περνούν μέσα από την συστηματική ανάπτυξη.

Όταν κανείς  βάζει τον πήχη ψηλά  πρέπει να  ενεργήσει αυτοματοποιημένα από ένα διάστημα  και μετά  κάτι που δεν μπορεί να γίνει χωρίς  στόχευση  και σχέδιο.

Τα  μεγάλα λόγια  ποτέ  δεν χαρακτήριζαν τα στελέχη  της  Αμιλλας. Είναι  χαρακτηριστικό  ότι  οι σημαντικές  φετινές τους επιτυχίες ήρθαν με ορισμένα  λιτά  κείμενα στο μέσο  κοινωνικής  δικτύωσης της  ομάδας.

Πολύ σωστά επικεντρώθηκαν στην αποστολή τους έχοντας  ως  βασικό μέλημα  την καθημερινή  πρόοδο.

Ηταν εμφανές  ότι τα στελέχη των τμημάτων είχαν πολλά  να δώσουν, ενώ διέθεταν και τις απαραίτητες  βάσεις.

Πλέον όλοι ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου στην  Α2 με τον πρώτο αγώνα να ξεκινάει  στις  3/5 κόντρα στην  Ορεστιάδα και έπεται συνέχεια.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More