Nature

Τα Τρίκαλα και πασχαλινός προορισμός!

Μπορεί τα Τρίκαλα να έχουν συνδεθεί με το Μύλο των Ξωτικών και τα Χριστούγεννα, αλλά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αποτελεί και πασχαλινό προορισμό!

Ήδη από χθες η παρουσία πολλών επισκεπτών στην πόλη μας και γενικότερα στο νομό είναι ορατή.

Βέβαια την τιμητική τους έχουν και τα Μετέωρα, αφού πολλοί θέλουν να κάνουν Ανάσταση στα ιερά βράχια των Μετεώρων! Έτσι εκτός από την περιοχή της Καλαμπάκας πληρότητα σε ξενοδοχεία υπάρχει και στα Τρίκαλα.

Ενώ είναι και η εποχή όπου παραδοσιακά οι “ξενιτεμένοι” συμπολίτες επιστρέφουν στην εστία τους, ώστε να γιορτάσουν το Πάσχα!

Με όλα αυτά είναι σαφές ότι η περιοχή των Τρικάλων έχει αποκτήσει την ζωντάνια εκείνη που επιβάλλεται για να εορταστεί η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Γεμάτα αναχωρούν τα λεωφορεία, πληρότητα και σε αυτά των Τρικάλων

Με πληρότητες που αγγίζουν 100% κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων στις μετακινήσεις τους από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων. Την ίδια εικόνα, με πολύ υψηλές πληρότητες στις πτήσεις εμφανίζει και το Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ αγγίζουν πληρότητα 100% για δρομολόγια σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Mακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, Σοφοκλής Φάτσιος, η κίνηση και στους δυο σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι, και μάλιστα αυξημένη κατά 20%.

Για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή είναι προγραμματισμένα 250 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 50 είναι έκτακτα, και το Μεγάλο Σάββατο 180 δρομολόγια.

Αυξημένα είναι και τα δρομολόγια από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στη Λιοσίων, ξεπερνούν τα 100 καθημερινά, έως και το Μεγάλο Σάββατο και για τους 11 προορισμούς: Ευβοίας, Φθιώτιδας, Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Πιερίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Λειβαδιάς, Θήβας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More