Nature

Αξιοποίηση του ρεπό

Και μπορεί οι περισσότεροι μπασκετικοί να έριχναν το βλέμμα τους σε άλλες ομάδες θεωρώντας αυτές ως φαβορί αλλά το επιχώριο συγκρότημα με εργασιομανία, σωστή ανάθεση ρόλων και καλό κλίμα κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή.
Το γεγονός αυτό δίνει δύναμη στους πάντες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν όσο μπορούν περισσότερο τους δείκτες προκειμένου να είναι έτοιμοι στα δύσκολα ματς που ακολουθούν.
Ειδικά στις συγκεκριμένες συναντήσεις οι αντοχές πρέπει να είναι οι μεγαλύτερες δυνατές. Όπως και να’χει φαίνεται ότι τα Τρίκαλα έχουν την ταυτότητα του προπονητή κ. Φόρου και θα πορευτούν με την ίδια λογική σε κάθε αγώνα.
Τίποτα δεν είναι εύκολο στην μπασκετική ζωή και ειδικά στην φετινή Β’ Εθνική, όπου αρκετές ομάδες δεν το κρύβουν ότι θέλουν να διατηρήσουν άσβεστο το όνειρό τους.
Πλέον οι τρίχρωμοι από την μια θα πάρουν ανάσα στο ρεπό τους αλλά παράλληλα θα δουλέψουν χωρίς την τρελή πίεση των αγώνων προκειμένου να καταθέσουν νέες ιδέες.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More