Nature

ΑΟΤ: Η προσοχή στο Κιλελέρ

Στην τελική ευθεία αλλά και σ’ ένα τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Α.Ο Τρίκαλα εδώ και αρκετές αγωνιστικές με τα περιθώρια να στενεύουν και την ανάγκη κατάκτησης βαθμών να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Μπορεί η ομάδα να ξεκίνησε χωρίς άγχος και να εκμεταλλεύτηκε τον ενθουσιασμό του ξεκινήματος, αλλά η συνέχεια δυσκόλεψε την πορεία της με τα πολλά λάθη και τις αδυναμίες που δημιουργήθηκαν.

Κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός από ‘δω και πέρα διότι αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό δείχνουν οι αριθμοί και η επικινδυνότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα.

Τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια» και οι κριτικές αυτή τη στιγμή που αφορούν τί έγινε στο παρελθόν και τί έπρεπε να γίνει, δεν δίνουν κανέναν βαθμό.

Η συσπείρωση από κάθε πλευρά είναι αναγκαία για 2-3 κρίσιμα παιχνίδια, προέχει η σωτηρία της ομάδα έστω και μ’ αυτόν τον ψυχοφθόρο τρόπο και στη συνέχεια τα υπόλοιπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More