Nature

ΑΟΤ: Ισοπαλία με Διαγόρα

Χρήσιμα συμπεράσματα. Τι άλο να βγουν από ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι για τον ΑΟΤ; Το ένατο συγκεκριμένα , με το παιχνίδι στη Βέροια που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, να «κλείνει» την μονότονη αυτή διαδικασία καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 24 του μηνός, εκτός απροόπτου.

Από το φιλικό με τον Διαγόρα Ρόδου στο ΕΑΚ Βόλου το οποίο τελείωσε 1-1 βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη, όσο και για τον Σάκη Θεοδοσιάδη, σε ένα παιχνίδι με  χαμηλό αγωνιστικό ρυθμό και σχετικά  λίγες καλές φάσεις, αλλά με δυνατές μονομαχίες .

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τον Χρ. Αλμπάνη να σκοράρει για λογαριασμό των Τρικάλων και τον Βασίλη Τσιαντούλα για τον Διαγόρα Ρόδου. Πολύ σωστά μαντέψατε. Του Τρικαλινού νεαρού που ανδρώθηκε στη Δήμητρα Απόλλων, έπαιξε έναν χρόνο στα Μετέωρα και βρέθηκε στη Ρόδο, αντί στον ΑΟΤ, εκεί που φιλοξενούνται παιδιά από τη Βόρεια Ελλάδα κλπ…

Ο προπονητής των Τρικάλων έδωσε χρόνο στους παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να πάρουν θέσεις στο βασικό σχήμα της νέας σεζόν  διαπίστωσε την ετοιμότητα τους, όμως σίγουρα προβληματίστηκε και από λάθη συνεργασιών που προέκυψαν στη ροή του αγώνα αλλά και από την νωθρή κίνηση στο επιθετική ανάπτυξη προς τα αντίπαλα καρέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More