Nature

Απίστευτο: 100.000 κόσμου στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν λόγια για να μπορέσει κάποιος να περιγράψει τα όσα έγιναν Σάββατο και κυρίως Κυριακή, στα Τρίκαλα. Ένα απίστευτο πλήθος λαού, πάνω από 100.000 χιλιάδες βρέθηκαν στην περιοχή μας για να απολαύσουν την πόλη μας με αφορμή τον Μύλο των Ξωτικών. Ενώ η Ασκληπιού και η κεντρική πλατεία είχε τις μεσημεριανές ώρες βουλιάξει από κόσμο. Όλα αυτά μαρτυρούν ότι φέτος όχι μόνο θα σπάσει το νέο ρεκόρ προσέλευσης στο Μύλο των Ξωτικών, αλλά φαίνεται πως όλα αυτά δεν γίνεται τυχαία. Διότι τόσο το πάρκο, όσο και η πόλη μας μπορούν να κρατήσουν τον κόσμο και στόμα με στόμα η παρουσία των επισκεπτών να αυξάνονται θεαματικά. Αλλά μερικές φορές οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, ας τους παραθέσουμε.

Ακόμη ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σε μια φιλόξενη πόλη και ένας λαμπερός Μύλος των Ξωτικών ήταν αρκετά, για να προσελκύσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μικροί και μεγάλοι εκδρομείς από κάθε γωνιά της χώρα μας αλλά και από το εξωτερικό, επισκέφτηκαν το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο πάρκο και έζησαν ξεχωριστές στιγμές.

Οργανωμένες εκδρομές με 670 λεωφορεία και περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες αφίχθηκαν το τριήμερο που πέρασε στην πόλη των Τρικάλων.

Η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με τον Άη Βασίλη, τα ξωτικά και τους Καρυοθραύστες, υποδέχτηκε τους επισκέπτες της και κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες χαμόγελα, στον όμορφο και ασφαλή Μύλο. Τα μηνύματα για την συνέχεια είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικά αφού οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Η ηλιόλουστη χειμωνιάτικη Κυριακή μετατράπηκε σε μια μαγική γιορτή, χορευτικά συγκροτήματα, χορωδίες και μουσικά σχήματα διασκέδασαν τους επισκέπτες. Ενώ από την πλευρά των διοργανωτών υπήρξε και το… ευχαριστήριο προς όλους:

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που επιλέξατε το Μύλο των Ξωτικών  και μας αναδείξατε ως τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαμόγελα , διασκέδαση και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More