Nature

Απαραίτητη αντοχή

Στην   Ελλάδα  ως  γνωστόν και  ειδικά στο αθλητικό  κομμάτι τα   θέλουμε  όλα  και  τα  θέλουμε  τώρα.

Ωστόσο  τίποτα  δεν μπορεί  να γίνει με το πάτημα ενός   κουμπιού, αφού η  πλήρης  ανάπτυξη των σωματείων περνάει από διάφορα στάδια.

Πολύ απλά κάθε εποχή  πρέπει να μπαίνουν συγκεκριμένες   πινελιές, έχοντας  το μυαλό και στις  απαραίτητες  διορθωτικές   κινήσεις αν παραστεί ανάγκη.

Όλα  ξεκινούν από την σωστή τοποθέτηση  βάσεων, που θα ακολουθούν καθ’ όλη την διάρκεια της  χρονιάς  τους  συλλόγους.

Από την στιγμή  συνεπώς  που  οι πρωταγωνιστές   μείνουν στο πνεύμα  και συνεχίσουν να ψάχνονται  τότε  πολύ απλά θα κάνουν πιο εύκολη την αγωνιστική τους  αποστολή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι τα πρωταθλήματα είναι μακράς  διαρκείας με τα συναισθήματα  να  αλλάζουν  με κινηματογραφική ταχύτητα.

Υπάρχουν άλλωστε  πολλά  παραδείγματα  συγκροτημάτων τα  οποία  για πολλούς  και διαφόρους  λόγους  δεν ξεκίνησαν  καλά και οι περισσότεροι  θεώρησαν ότι θα αρκεστούν σε μια  μάλλον διακοσμητική  παρουσία.

Ωστόσο  τα  μέλη τους  βρήκαν τα ψυχικά  αποθέματα αλλά και το κατάλληλο αγωνιστικό γιατρικό, οπότε  όχι μόνον επέστρεψαν δριμύτερα αλλά κατάφεραν να  βάλουν τα γυαλιά σε αντιπάλους  οι οποίοι είχαν χτίσει διαφορά.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More