Nature

Απαραίτητο κομμάτι

Η  περίφημη  προετοιμασία των ομάδων  αποτελεί  ένα από τα αγαπημένα  θέματα  του καλοκαιριού.

Οι  φίλαθλοι συζητούν κάθε  πινελιά  που μπαίνει στον αγωνιστικό  καμβά, ενώ  οι συνάδελφοι αφιερώνουν τα περίφημα  «σεντόνια»,  όπως  λέγονται στην δημοσιογραφική διάλεκτο προκειμένου να  μεταφέρουν όλες τις  λεπτομέρειες.

Δεν λείπουν βέβαια και οι αποστολές  σε ορμητήρια   συγκροτημάτων.

Παλαιότερα  ορισμένοι τολμηροί συνάδελφοι  έφτασαν μέχρι το εξωτερικό για να μεταφέρουν  κλίμα, ενώ δεν μπορούσαν να μην  περάσουν  κάποιες  μέρες  και στα   Ελληνικά  αθλητικά  κέντρα.

Κάπως έτσι  μάθαμε άπαντες απίστευτες  λεπτομέρειες  και για τον τρόπο δουλειάς των σωματείων αλλά και για τα ιδιαίτερα  στοιχεία κάθε περιοχής.

Βέβαια  μην περιμένετε  να  βγουν όλα τα στοιχεία στο φως αφού κάποια απ’αυτά  αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό και ουσιαστικά  πέρασαν στην σφαίρα του μύθου.

Εχουμε την αίσθηση ότι παλαιότερα  οι ομάδες  μας  έβγαιναν πιο εύκολα τα   Τρίκαλα   αναζητώντας την ηρεμία τους  όσον αφορά το χτίσιμο.

Εσχάτως όμως οι περισσότεροι παραμένουν στην έδρα τους. Από την μια είναι το οικονομικό κομμάτι  και δεν υπάρχει  λόγος  να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα  το ταμείο. Πάντως το συγκεκριμένο σκέλος είναι απαραίτητο για την εξέλιξη των  σωματείων.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More