Nature

Αυξάνονται οι εμβολιασμοί

Η αύξηση των κρουσμάτων και ο περιορισμός των ανεμβολίαστων από μια σειρά δραστηριοτήτων φαίνεται ότι κινητοποίησε μια μεγάλη μερίδα πολιτών που αποφάσισε να … κάνει το μεγάλο βήμα και να εμβολιαστεί!

Όπως έκανε γνωστό ο διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων κ. Κώστας Γρηγορίου, μιλώντας στη  Λέσχη 97,6 «έχουν αυξηθεί πολύ οι εμβολιασμοί στο ΓΝΤ, σήμερα Δευτέρα έχουμε 620 ραντεβού. Έχουμε 2 διαθέσιμα εμβόλια, της Pfizer και της  Johnson, ενώ από τις 2 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο και τις Κυριακές».

Βέβαια, ο κ. Γρηγορίου δεν παρέλειψε να σταθεί και στην  κούραση που αντιμετωπίζει το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας.

«Είναι μεγάλη η κούραση βέβαια στο προσωπικό μας, και απ’  ότι φαίνεται θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τέλος Δεκεμβρίου αυτό το κύμα» τόνισε.

Για αυτό λοιπόν, χρειάζεται η στήριξη του ΕΣΥ που σηκώνει το βάρος  από την πρώτη στιγμή, ο εμβολιασμός των πολιτών και η τήρηση των μέτρων με ευλάβεια από όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More