Nature

Αύξηση ασθενών στην ΜΕΘ Τρικάλων

Παρά την αύξηση κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Διότι αυτός ο αριθμός κρουσμάτων δεν μετατρέπεται και σε νοσηλείες στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Μάλιστα μέχρι το πρωί της Παρασκευής στην κλινική κορονοϊού είχαμε μονοψήφιο αριθμό ασθενών. Αυτή τη στιγμή 9 συμπολίτες έχουν την ανάγκη της ιατρικής φροντίδας, ενώ οι περισσότεροι που είναι θετικοί στον ιό λαμβάνουν οδηγίες και αναρρώνουν στο σπίτι τους, κυρίως με ήπια συμπτώματα.

Βέβαια τόσο η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων, όσο και οι γιατροί είναι σε επιφυλακή. Δεν είναι τυχαίο ότι κ. Κώστας Γρηγορίου βρίσκεται συνεχώς σε συνεργασία με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της πανδημίας.

Γεμίζει η ΜΕΘ

Μπορεί τα πράγματα να είναι αισιόδοξα στην κλινική, αλλά δυστυχώς δεν είναι ίδια η εικόνα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 ασθενείς που βρίσκονται στην ΜΕΘ και αξίζει να θυμίσουμε ότι τα κρεβάτια που υπάρχουν είναι 13.

Βέβαια εδώ θα πρέπει να εξηγήσουμε ότι οι 7 ασθενείς δεν είναι μόνο από τα Τρίκαλα, αφού η ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων φιλοξενεί ασθενείς και από άλλους νομούς, κυρίως από την Καρδίτσα. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και ένας ασθενείς από το Καρπενήσι, για τον οποίο δεν βρέθηκε κρεβάτι κάπου πιο κοντά στον τόπο κατοικίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More