Nature

Γέμισε παιδικές φωνές ο “Πρωϊνός Λόγος”

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς στον “Πρωϊνό Λόγο” χθες το πρωί. Στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της εφημερίδας στην Αγία Κυριακή υπήρξαν “επισκέψεις” που πρόσφεραν χαρά και αισιοδοξία.
Τα νήπια των Νηπιαγωγείων Μεγαλοχωρίου και Παλαιοπύργου ήρθαν για… ξενάγηση στον χώρο και βέβαια με την αθώα τους ματιά στα δρώμενα της εφημερίδας πρόσφεραν χαρούμενες στιγμές. Αλλά παρά το μικρό της ηλικίας τους έδειξαν και την εξυπνάδα τους, αφού όσες ερωτήσεις έγιναν ήταν εύστοχες και εύστροφες!
Την “ξενάγηση” στα νήπια έκανε ο εκδότης της εφημερίδας Μιχάλης Τσαρουχάς, που με υπομονή και πλατύ χαμόγελο έδωσε απαντήσεις σε όλες τις απορίες των μικρών επισκεπτών.
Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι πολύ καλή δουλειά γίνεται και από το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο νηπιαγωγείων, αφού τα παιδιά είχαν πειθαρχία και τα προσωπάκια τους ήταν μέσα στο χαμόγελο αισιοδοξίας.
Οι νηπιαγωγοί που συνόδευσαν τα παιδιά ήταν οι κυρίες, Μαριάννα Παλάγκα, Ελένη Καλλού, Μαρία Ρούσση και Ξένια Βασιλοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More