Nature

Γεμάτη αλυσίδα

Χωρίς  υπερβολή  ο  Τσιόβολος  έπαιξε  φέτος σε πολλά μέτωπα με πιο νωπή την  σπουδαία  του παρουσία στο Παγκόσμιο  Κ23 των  Τιράνων.

Στο διάστημα της  δράσης του οι συμπολίτες είχαν ανοιχτή γραμμή  προκειμένου να μαθαίνουν την πορεία τους  στους αγώνες, που ήταν άκρως συναρπαστικοί.

Εν τάχει να αναφέρουμε ότι ο συμπολίτης  παλαιστής   κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι του αντίπαλο που πέρυσι ήταν 2ος  στην  Ευρώπη.

Αμέσως μετά  έδωσε  το πιο  γεμάτο ματς  απέναντι σε Ουκρανό.

Ο   Τόλης  ξεκίνησε εκρηκτικά φτάνοντας στο εντυπωσιακό 7-0. Όλα έδειχναν  ότι  ο δρόμος για την τεράστια επιτυχία ήταν  ανοιχτός αλλά όπως μας εξήγησε  έχασε από δικό του λάθος.

Πολύ απλά ήθελε να τελειώσει γρήγορα την συνάντηση  φτάνοντας στο εντυπωσιακό και ορόσημο  8-0.

Το γεγονός αυτό του  δημιούργησε μια μικρή πίεση, οπότε ο αντίπαλος  που ήταν πέρυσι 1ος σε κόσμο και  Ευρώπη κατάφερε να  γυρίσει την αναμέτρηση.

Ο συμπολίτης  παλαιστής  πείσμωσε μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη και μελέτησε  ξανά και ξανά το παιχνίδι προκειμένου  σε επόμενες  κορυφαίες συνάξεις να είναι άκρως αποτελεσματικός  μέχρι τέλους.

Επειτα  κέρδισε 7-3 αθλητή από την  Ινδία, ενώ στο μικρό τελικό έχασε από Αζέρο και εξαιτίας  δικού του λάθους.

Θα μπορούσα να πάρω την συνάντηση δήλωσε στην εφημερίδα  μας  τονίζοντας  ότι η  όλη διοργάνωση αποτέλεσε μεγάλο σχολείο.

Σε τελική ανάλυση και κάνοντας τον απολογισμό για την διοργάνωση ανέφερε: Είμαι ευχαριστημένος αφού μια 5η θέση στο παγκόσμιο δεν την λες  και λίγη. Πόσο μάλλον όταν  έβγαλα το πρόγραμμα  χωρίς τα κατάλληλα  μέσα  προετοιμασίας.

Όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα θα μπορούσα  μέχρι και χρυσό αλλά λεπτομέρειες και συγκυρίες  δεν το επέτρεψαν.

Ο φιλόδοξος  παλαιστής  δεν παρέλειψε  να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που είναι διαχρονικά δίπλα του αλλά και  τον προπονητή του  Βασίλη   Μότσιο για την άψογη συνεργασία.

Οσο για το φετινό  αγωνιστικό  κάδρο του είναι γεμάτο.

Να θυμίσουμε την πρωτιά στην  Ελλάδα τόσο στο ταπί, όσο και στην άμμο. Ο τίτλος του  Πανελληνιονίκη  έχει πάντα ξεχωριστή σημασία.

Ακόμη ο  Τσιόβολος  ήταν 3ος στο  παγκόσμιο τουρνουά  της  Ρουμανίας, που αποτελεί κριτήριο για την  Ολυμπιάδα.

Ο ίδιος δεν το έκρυψε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του αφήνει χώρο μελλοντικά για την ξεχωριστή αυτή  τιμή.

Ακόμη ήταν 2ος στο Μεσογειακό πρωτάθλημα  πάλης στην άμμο στο  Ηράκλειο και  όπως προναφέραμε  5ος  στο  παγκόσμιο των  Τιράνων.

Επιλογικά ο   Τσιόβολος  έκανε λόγο για πετυχημένη  χρονιά, που αποτελεί οδηγό για το μέλλον.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More