Nature

Για νέα πρόκληση

Εχουν απόλυτο δίκιο οι μύστες του αθλητισμού που αναφέρουν σε πρώτη ευκαιρία ότι το πιο σημαντικό βήμα για κάθε ομάδα με βλέψεις είναι να ξεπεράσει τον εαυτό της.
Από την στιγμή που ισχύσει κάτι τέτοιο τότε θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους και θα κάνει δύσκολη την αποστολή των αντιπάλων, όσο χαρισματικοί και αν είναι αυτοί.
Και μπορεί τα Τρίκαλα basket να αποτελούν μεθυσμένη πολιτεία μετά την τεράστια ανατροπή στην έδρα του Βίκου αλλά πριν το τζάμπολ ουσιαστικά ήταν με την πλάτη στον τοίχο.
Οι περισσότεροι δεν έδιναν ιδιαίτερη τύχη στον εκπρόσωπό μας αλλά αυτό αποδείχτηκε εν τέλει θετικό για τους πρωταγωνιστές.
Μπήκαν λοιπόν στο παρκέ χωρίς βαρίδια σε χέρια και πόδια έχοντας ως μέλημα να αποδώσουν το μπάσκετ που ήξεραν και μπορούσαν.
Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι οι τρίχρωμοι στον πρώτο γύρο έβγαλαν μάτια με την απόδοσή τους και παρά τα κενά διαστήματα στο δεύτερο μισό δεν ξέχασαν το μπάσκετ που ήξεραν.
Περίμεναν λοιπόν την δική τους ευκαιρία και από την στιγμή που ήρθε δεν την άφησαν να πάει χαμένη.
Πλέον τα Τρίκαλα ετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα στη Νήαρ Ηστ, ο οποίος θα γίνει τελικά την Κυριακή στις 17.00, ενώ βγήκε και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More