Nature

Για τον κοινό στόχο

Όταν  φτάνει η ώρα των προγραμματικών  δηλώσεων  παικτών και παραγόντων  οι ατάκες  που προκύπτουν είναι  πολλές  και σημαντικές.

Ορισμένες   είναι πρωτότυπες , ενώ άλλες   μοιάζουν τυποποιημένες και σαν δυο σταγόνες  νερό.

Τρομερά πράγματα  βέβαια δεν μπορούν  να ειπωθούν, αφού  καλύτερη από την θεωρία είναι  η πράξη. Υπό  το πρίσμα αυτό  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  ο καλύτερος  καθρέπτης είναι  ο αγωνιστικός  χώρος.

Υπάρχουν  λοιπόν αρκετά  παραδείγματα  πρωταγωνιστές  που έταξαν τον ουρανό με τ’ άστρα. Ωστόσο για πολλούς  και διαφόρους  λόγους  η δουλειά έμεινε ημιτελής, οπότε  σωματεία  που αρχικά  δεν γυάλιζαν το μάτι κατάφεραν να  πετύχουν  την υπέρβαση.

Κοινός  τόπος  για τα  μέλη των ομάδων στις τοποθετήσεις τους είναι η  ομαδική  προσέγγιση.

Μεταξύ άλλων   τονίζουν ότι αυτό που προέχει είναι  το εμείς και όχι το εγώ. Για τον λόγο αυτό  όλες   οι  κινήσεις τους  περνούν μέσα από συγκεκριμένο φίλτρο.

Οσο  χαρισματικοί  παίκτες και να υπάρχουν στο ρόστερ δεν πρέπει να δρουν ανεξέλεγκτα. Σίγουρα κάποια στιγμή οι προπονητές θα τους  δώσουν τα κλειδιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι  πρέπει να μονοπωλούν τις επιθέσεις  κρατώντας  μόνιμα την μπάλα στα χέρια τους.

Αναλυτικά στην  έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More