Nature

Διαμόρφωση και τύχης

Αποδεδειγμένα  οι  ομάδες και οι αθλητές που διακρίνονται  από φοβικά σύνδρομα και μοιρολατρία  δεν μπορούν να φτάσουν μακριά ακόμη και αν κατά  βάθος διαθέτουν αρκετές  προϋποθέσεις.

Διότι  μπορεί στα  βατά παιχνίδια ή και σε άλλα με μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας  να παρουσιάζουν θετική εικόνα και ανάλογο ταμείο αλλά όταν έρχονται τα πραγματικά σπουδαία δεν συνεχίζουν ανάλογα.

Η  λέξη  βραχυκύκλωμα μπορεί να περιγράψει το σκηνικό, οπότε είναι κρίμα σύλλογοι που για μεγάλο διάστημα είναι μέσα στο πνεύμα  στο τέλος να αποχωρούν με άδεια  χέρια.

Και από στατιστικής   άποψης   τα κρίσιμα  ματς που διαμορφώνουν τον χάρτη είναι μετρημένα στα δάχτυλα.

Οσοι  λοιπόν πάρουν υψηλό βαθμό στο κομμάτι αυτό δύσκολα θα χάσουν τον βασικό τους  στόχο.

Το έχουμε δει  βέβαια και αυτό, δηλαδή ομάδες  να κάνουν το καθήκον τους στα ντέρμπι αλλά  να  χαλαρώνουν αδικαιολόγητα  και να δίνουν δικαιώματα σε εύκολες  θεωρητικά αποστολές.

Άλλο που δεν θέλουν οι ανταγωνιστές  προκειμένου να φτάσουν σε επιτυχίες που θα συζητηθούν και θα στρέψουν πάνω τους τα φώτα της  δημοσιότητας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More