Nature

Δυνατά οι έμπειροι

Για δυο ημέρες  η καρδιά του στίβου χτύπησε έντονα  στο  Δημοτικό  Στάδιο.

Πρόκειται για έναν  χώρο  ο οποίος  είναι συνυφασμένος με τους  μεγάλους  αγώνες και τις ακόμη  μεγαλύτερες  επιτυχίες   Τρικαλινών στελεχών.

Ομολογουμένως  το έμψυχο δυναμικό  εμπνέεται από τον χώρο στον οποίο περνάει ατέλειωτες  ώρες, οπότε  όταν λαμβάνει το σήμα  κάνει κατάθεση  ψυχής.

Σίγουρα  το άρωμα της  δράσης  από μέσα έλειψε τα  προηγούμενα  χρόνια, που δεν είχαμε  εκδηλώσεις  στην συγκεκριμένη  έδρα.

Ετσι  η προσέλευση των φίλων του είδους  ήταν άκρως  ικανοποιητική.

Οι  ίδιοι ήθελαν  να  ζήσουν  από κοντά  τις εμπνεύσεις  των δικών τους  παιδιών τα οποία  στηρίζουν απλόχερα.

Διόλου τυχαία  οι  προπονητές  και οι παράγοντες  του τοπικού στίβου κάνουν σε πρώτη ευκαιρία ειδική μνεία για την στάση των γονέων.

Μπορεί οι ίδιοι να στερούνται  πράγματα αλλά  θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους  για να δώσουν τα εφόδια  στα  αστέρια τους  προκειμένου να  απολαύσουν το όνειρό τους.

Είναι οι γονείς  οι οποίοι σπεύδουν σε πρώτη ευκαιρία και κυρίως σε κάθε αναποδιά  για να στηρίξουν απλόχερα τα τέκνα τους.

Δεν  πρέπει να  ξεχνάμε ότι  ο αθλητισμός  έχει  πολλά απρόοπτα  και  ατυχίες. Ακόμη λοιπόν και τέλεια  προετοιμασμένος  αν είναι  ένας αθλητής  από την στιγμή που κάτι πάει ανάποδα  μπορεί να πάει στράφι όλη  η προσπάθεια.

Ωστόσο  πολύ σωστά  το έμψυχο δυναμικό  διαθέτει και εναλλακτικό πλάνο και κυρίως  ψυχραιμία  για να διαχειρίζεται  άριστα κάθε συνθήκη.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More