Nature

Δυνατή παρουσία

Όταν  υπάρχει ταλέντο και  οργάνωση με σωστή προπονητική προσέγγιση  ανοίγει η κάνουλα των επιτυχιών ακόμη και σε τομείς  που μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν αποτελούσαν το πιο δυνατό  χαρτί  του Ελληνικού στίβου.

Φαίνεται όμως  ότι  το κομμάτι της  σκυταλοδρομίας  θα  χαρίσει πολλές  συγκινήσεις στο κοινό.

Βέβαια  ο δικός μας εκπρόσωπος, Κώστας   Ζήκος(ΓΕΑΤ) διέθετε την τεχνογνωσία μέσα  από τις προσπάθειες   του συλλόγου του στις  σκυτάλες, οπότε  δεν είχε το παραμικρό  πρόβλημα  προσαρμογής.

Η εθνική ομάδα Ανδρών 4Χ100 μ. επιβεβαίωσε το διήμερο πως με τη συστηματική δουλειά και τη συνεργασία μπορεί να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Οι Κώστας Ζήκος, Νίκος Εμπέογλου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Γιάννης Νυφαντόπουλος τερμάτισαν στην πρώτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ με 39.23 επίδοση που δείχνει πως η δουλειά που έγινε στα καμπ της χρονιάς είχε αποτέλεσμα.

Η ομάδα έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις εδώ και πολλά χρόνια και πλέον μπήκε σε τροχιά πρόκρισης για το κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More