Nature

Δυνατό φρεσκάρισμα

Και το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι μακρύ όσον αφορά την διαμόρφωση του αγωνιστικού  προσώπου του συγκροτήματος.

Σε  πρώτη  φάση τα μέλη των   Τρικάλων  basket  ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στην  Β’ Εθνική η  national   league 1  σύμφωνα με  την καινούργια  ορολογία.

Οι  μέχρι τώρα ενδείξεις   φανερώνουν ότι η κατηγορία θα είναι  ιδιαίτερα  δύσκολη, αφού στον δρόμο του εκπροσώπου μας  θα βρεθούν  ομάδες από δυνατές  περιφέρειες,  που δεν έρχονταν  συνήθως στα μέρη μας.

Συνεπώς  πέραν όλων των άλλων  επιβάλλεται να  γίνει η απαραίτητη επικαιροποίηση- προσαρμογή για να  εμφανιστεί  ο επιχώριος  σύλλογος  ένα σκαλοπάτι  τουλάχιστον  παραπάνω.

Από το μυαλό των υπεραισιόδοξων  βέβαια δεν βγαίνει  η προοπτική  συμμετοχής  σε ανώτερο μετερίζι μέσω της περίφημης  wild  card.

Το σκηνικό μόνο εύκολο δεν είναι αφού συγκεκριμένα  τμήματα έχουν προτεραιότητα.

Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα  τελευταία.

Μέχρι τότε όμως  τα   Τρίκαλα   καλούνται να κοιτάξουν τα του οίκου τους  παρουσιάζοντας  ένα  σύνολο με αρχή, μέση, τέλος και παράλληλα  με κίνητρο και μεγάλη  φλόγα.

Εξάλλου ειδικά σε ορισμένες περιπτώσεις η  άγνοια  κινδύνου, η μπασκετική τρέλα και το αγωνιστικό  θράσος  μπορούν να  δώσουν το καύσιμο εκείνο  που  χρειάζεται  η μπασκετική  μηχανή.

Ηδη πάντως  άνοιξε  ένας  καινούργιος  κύκλος όσον αφορά την ενίσχυση.

Η στροφή σε παίκτες με ταλέντο είναι δεδομένη. Κάπως  έτσι  παίζουν  δυνατά  τα ονόματα  του  Βολιώτη  Πρέκα και  του  Μπαλόπουλου από την  Καλαμάτα.

Παράλληλα θα καταβληθούν προσπάθειες  για αξιόλογο   Θεσσαλό περιφερειακό,  που αγωνίστηκε  πέρυσι στην  Α2 αλλά και για ξένο(Γουάμπα) που συμμετείχε  στον δικό μας  όμιλο της  Β’ Εθνικής.

Μέλημα του κόουτς  Χ. Φόρου είναι να φτιάξει ένα κράμα  ενθουσιασμού και  γνώσης  της  κατηγορίας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More