Nature

Δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές

Αντίστροφα, μετρά ο χρόνος για το «πρώτο» κουδούνι στα σχολεία του ν. Τρικάλων και χθες, υπήρξε ενημερωτική συνάντηση της διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με τους/ τις  προϊσταμένους/ες  των νηπιαγωγείων και τους/τις διευθυντές/ιες των δημοτικών σχολείων.

Η συνάντηση έγινε στο χώρο του Μουσείου «Τσιτσάνη» με τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκαν οι  κατευθυντήριες γραμμές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Από την πλευρά της, η διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων δηλώνει πανέτοιμη για το πρώτο κουδούνι, ενώ όπως τόνισε ο διευθυντής, κ. Χρήστος Τρικάληςαναμένεται η πρόσληψη των αναπληρωτών που θα καλύψουν τα κενά.

Παράλληλα, ο κ. Τρικάλης γνωστοποίησε ότι το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι απαραίτητες επαφές και συναντήσεις με τους δημάρχους των τεσσάρων Δήμων του ν. Τρικάλων για  τις σχολικές υποδομές.

Χθες, Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου τρικαλινοί  νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές βρίσκονται στα σχολεία και μια ακριβώς εβδομάδα αργότερα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν υπηρεσία και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More