Nature

Εισέπραξε αγάπη

Στο δεύτερό της  σπίτι, το  Δημοτικό  Στάδιο  Τρικάλων βρέθηκε η πρόεδρος του  ΣΕΓΑΣ   Σοφία   Σακοράφα  εισπράττοντας απίστευτη αγάπη.

Φυσικά η σκυτάλη καλά κρατεί  με το νέο αίμα να μην χάνει στιγμή από τα μάτια του ένα στέλεχος  που ταξίδεψε μακριά το όνομα των  Τρικάλων.

Με τον τρόπο δράσης της  λοιπόν έδειξε τον δρόμο, οπότε τα νιάτα είδαν από κοντά το δικό τους  ίνδαλμα.

Ακρως συγκινητικές  ήταν βέβαια και οι στιγμές  κατά τις οποίες η κ. Σακοράφα συνάντησε  παλιές της συναθλήτριες  στον  ΓΣΤ με τις οποίες έγραψαν ιστορία.

Όπως  είπε η ίδια η γυναικεία ομάδα του ιστορικού συλλόγου ήταν άλλη κλάση για την εποχή της παίζοντας  δυνατά σε όλα τα επίπεδα και στην  Εθνική. Πραγματικά δεν ξεκολλούσε  από τις αθλητικές  φίλες της νοσταλγώντας  τα παλιά.

Ωστόσο  το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον και η πρόεδρος του  ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε διεξοδικά από τον  Δήμαρχο και πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη  Παπαστεργίου και την Αντιδήμαρχο  Αθλητισμού κ. Εφη  Λεβέντη. Εκεί ειπώθηκαν  λόγια καρδιάς, αφού ο σεβασμός είναι δεδομένος.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More