Nature

Εκπαίδευση σε εξειδικευμένα προγράμματα

Με στόχο την εκπαίδευση σε εξειδικευμένα προγράμματα και δεξιότητες μηχανικών δικτύων σε εξοπλισμό της CISCO ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη 7 Μαΐου, τα μαθήματα της Ακαδημίας Cisco που αφορούν σε εκπαίδευση για εξειδικευμένα προγράμματα και δεξιότητες μηχανικών δικτύων σε εξοπλισμό της εταιρείας.

Λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία δόθηκαν χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με υψηλόβαθμα στελέχη της Cisco, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιου.

Αυτό που υπογραμμίστηκε κατά τη χθεσινή συνέντευξη είναι ότι το πρόγραμμα είναι αλληλένδετο με την «Ευφυή και Σύγχρονη Πόλη» των Τρικάλων, καθώς όσο προχωρούν οι δράσεις, τόσο απαιτούνται στελέχη πληροφορικής που θα εργάζονται για τη σύγχρονη αυτή πόλη.

Οι αιτήσεις υποβλήθηκαν, τα δίδακτρα είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά για δημότες Τρικκαίων, τηρήθηκαν οι όροι για ανέργους και για άτομα με κοινωνικά κριτήρια, όπως ισχύουν και στη δωρεάν φοίτηση σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών των Δημοσίων Πανεπιστημίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More