Nature

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις

Κάθε στιβική  εκδήλωση δεν χορταίνεται με τίποτα, πόσο μάλλον αυτή  που γίνεται στην έδρα ενός νομού με τεράστια  παράδοση και παιδεία στον κλασικό αθλητισμό.

Ηταν αδήριτη ανάγκη  λοιπόν να επιστρέψουν  τα πρωταθλήματα στο  Δημοτικό  Στάδιο από το οποίο έφυγαν κατά καιρούς  οι καλύτερες  εικόνες.

Να μην ξεχάσουμε  φυσικά τις  κορυφαίες  διοργανώσεις, που έγιναν στον συγκεκριμένο χώρο φέρνοντας  στο  Τρικαλινό ταρατάν τους κορυφαίους  αθλητές.

Το κενό που προέκυψε το προηγούμενο  διάστημα άρχισε να καλύπτεται, οπότε  οι λάτρεις του είδους έσπευσαν να  αγκαλιάσουν την διοργάνωση  γνωρίζοντας πολύ καλά  ότι η δια ζώσης  παρακολούθηση δεν αλλάζεται  με τίποτα.

Αξίζει  λοιπόν να μεταφέρουμε  λίγο από το κλίμα  της συνάντησης.

Φτάνοντας  στο προαύλιο του  Σταδίου τα αυτοκίνητα  είχαν  γεμίσει τους  γύρω χώρους, ενώ ουκ ολίγα ήταν και τα λεωφορεία  που μετέφεραν τους αθλητές  άλλων περιοχών.

Το συγκεκριμένο σκηνικό  προϊδέαζε τους  πάντες για την αγωνιστική εικόνα. Πράγματι  υπήρξε και ποιότητα αλλά και ποσότητα σε αρκετά  αγωνίσματα.

Οι κριτές  λοιπόν είχαν  μπόλικη δουλειά   θέλοντας  να  πράξουν το καθήκον τους.

Δεν υπάρχει πάντως  καλύτερο σκηνικό από το να βλέπει κανείς  τα στιβικά  νιάτα να γεμίζουν κάθε γωνιά του  Σταδίου αλλά και το βοηθητικό  που φιλοξένησε τις  ρίψεις.

Όλα τα αγωνίσματα είχαν την δική τους  ομορφιά και δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό, αφού αγόρια και κορίτσια έβαλαν τα  δυνατά και την τέχνη τους  προκειμένου να πιστοποιήσουν τις αρετές τους.

Στην φωτό διακρίνεται ο  Χρήστος  Μπίζιος του  ΖΕΥΣ που έκανε εξαιρετική βολή, ενώ όλοι  οι επιχώριοι σύλλογοι είχαν σημαντικές  διακρίσεις.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More