Nature

Επιστροφή με όρεξη

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να διαπιστώσει ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ και δη ο 2ος όμιλος ζεστάθηκε για τα καλά.
Αρκετές ομάδες δεν κρύβουν τις προθέσεις τους, ενώ φρόντισαν να ενισχυθούν σημαντικά στο μετεγγραφικό παζάρι.
Αν και για ορισμένες καταστάσεις είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα εντούτοις κάποια στοιχεία δείχνουν ότι κάποια τμήματα ανεβάζουν επίπεδο.
Σίγουρα πάντως ορισμένα μεγάλα διπλά έλειψαν από την συλλογή τους.
Είναι μαθηματικά βέβαιο λοιπόν ότι οι επόμενες αγωνιστικές θα χαρακτηριστούν από τις δυνατές μονομαχίες.
Οποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος και θέλει περισσότερο το αποτέλεσμα θα μπορέσει να φέρει την υπόθεση στα δικά του χέρια, κλειδώνοντας τα πολύτιμα ροζ φύλλα αγώνα.
Στο τοπίο αυτό τα Τρίκαλα basket ξέρουν πολύ καλά ότι επιβάλλεται να ανεβάσουν στροφές. Μέχρι εδώ ακολούθησαν συγκεκριμένο ρυθμό, που τα εδραίωσε στα ψηλά του πίνακα.
Από την στιγμή όμως που αναμένεται μεγαλύτερη αντίσταση από τους αντιπάλους το τοπικό σωματείο θα πρέπει να πραγματοποιήσει αψεγάδιαστες εμφανίσεις.
Ο μόνος δρόμος για τις επιτυχίες είναι αυτός της συστηματικής δουλειάς. Τα Τρίκαλα διαθέτουν χαρακτηριστικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, που μνημονεύονται ακόμη και από τους ανταγωνιστές. Μετά το ρεπό επέστρεψαν με όρεξη.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More