Nature

Εστιάζουν στην συνέπεια

Σε κάθε πρωτάθλημα μετέχουν ομάδες για όλα τα γούστα. Δημιουργείται λοιπόν ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό, οπότε όλοι οι αγώνες προσφέρουν πλούσιο υλικό.
Ειδικά στην Γ’ Εθνική το φίλαθλο κοινό εκτός από τις κλασικές αξίες εντοπίζει και νέες προτάσεις.
Στον αθλητισμό όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, οπότε δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι κάποια τμήματα δεν διαθέτουν βαριά φανέλα ή εκπροσωπούν μια μικρή περιοχή, για την οποία πρέπει να είναι κανείς λάτρης της γεωγραφίας για να την εντοπίσει στον χάρτη.
Από την στιγμή όμως που οι ιθύνοντες των τμημάτων κινηθούν συγκροτημένα και με ποδοσφαιρική λογική βλέπουν τα τμήματα να κάνουν συνέχεια άλματα προόδου.
Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ακόμη και οι αντίπαλοι αναφέρουν με σεβασμό το όνομα συγκεκριμένων τμημάτων πάει να πει ότι κάτι καλό έχει γίνει κατά την διάρκεια του αγωνιστικού χτισίματος.
Τα φώτα βέβαια πέφτουν πάντα πάνω στα βαριά χαρτιά.
Και φέτος αρκετοί έσπευσαν πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση να προβλέψουν τις ομάδες που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Αρκετές δικαιώνουν τις συστάσεις και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο.
Δεν λείπουν όμως και οι περιπτώσεις ομάδων, που ρίχτηκαν στην μάχη με όνειρα χίλια αλλά για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν την επιθυμητή ταχύτητα.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More