Nature

Ηττα με εξελίξεις

Ιδανικοί αυτόχειρες μπορούν να χαρακτηριστούν οι παίκτες των Τρικάλων basket οι οποίοι εκεί που έδιναν την αίσθηση ότι κάλπαζαν για μια φοβερή και τρομερή νίκη, κάπου βγήκαν τελείως από την πρίζα, οπότε υπέστησαν ήττα που σημειώνεται μια φορά στα 100 χρόνια.
Και εκεί που ο Αίολος Αγυιάς έδειχνε να είναι στο καναβάτσο τελικά ένιωσε σαν να πέφτει από την Ακρόπολη και να βρίσκει πορτοφόλι επικρατώντας 73-70.
Αυτή είναι όμως η άγρια ομορφιά του μπάσκετ, που αν δεν κλειδώνεις τα αποτελέσματα και για πολλούς και διαφόρους λόγους φρενάρεις τον ρυθμό ελλοχεύει κίνδυνος να μείνεις με άδεια χέρια.
Η συγκεκριμένη απώλεια ήταν ακόμη πιο σκληρή από την αντίστοιχη στην έδρα του Εθνικού Πειραιά, αφού χθες οι τρίχρωμοι έδειχναν να είναι το απόλυτο αφεντικό.
Ωστόσο στην τελική ευθεία τα έκαναν όλα λάθος και οι Πατρινοί αφού πήραν το φιλί της ζωής πανηγύρισαν μια τρελή ανατροπή.
Ακολούθησαν προπονητικές εξελίξεις με παραίτηση Χ. Φόρου και Σ. Φόρου, οπότε αναζητήθηκε διάδοχη κατάσταση.
Εκτός προγράμματος ήττα και για τον ΑΟΤ.BC 51-48 στην ΑΕΛ.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More