Nature

Ηττα που πόνεσε

Τάσεις αυτοχειρίας είχαν το Σάββατο τα Τρίκαλα basket, που ενώ έδειχναν να είναι το απόλυτο αφεντικό στην τελική ευθεία κόλλησαν απίστευτα και έχασαν δικό τους ματς με 79-77.
Ασφαλώς η εξέλιξη ήταν οδυνηρή(τρίζει η πρωτιά), αφού τέτοια παιχνίδια πρέπει να καθαρίζονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Μετά το ρευστό πρώτο δεκάλεπτο και το 33 όλα στην β’ περίοδο η ομάδα του Χάρη Φόρου επιτάχυνε και πήγε στα αποδυτήρια με 36-42.
Ακόμη καλύτερη ήταν η εικόνα και στο αγαπημένο γ’ δεκάλεπτο με τον εκπρόσωπό μας να χτίζει διαφορά ασφαλείας. Το διάστημα έληξε 53-63.
Εχοντας πάρει αέρα οι τρίχρωμοι και με σωστές ισορροπίες μεγάλωσαν την απόσταση και ενδεικτικά αναφέρουμε το 57-71 της δ’ περιόδου.Ο Σιγάλας μείωσε 63-71.
Ο εξαιρετικός Βαβάτσικος έκανε το 63-73 αλλά ακολούθως όλα στράβωσαν.
Στα 1.42 ο Ντουζίδης με τρίποντο μείωσε σε 70-73. Ακολούθως ο Αναγνωστόπουλος έχασε 2 βολές και ο Γεωργοπαπαδάκος με τετράποντο σημείωσε το 74-73 αλλάζοντας τις ισορροπίες.
Ο ίδιος παίκτης με βολές έκανε το 76-73. Πλέον το σκηνικό είχε αλλάξει και με συνεχείς βολές διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Και ο ΑΟΤ όμως έδωσε δικαιώματα χάνοντας 80-70 στον Φρυγανιώτη.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More