Nature

Θέλει εσωτερική δύναμη

Στον  αθλητισμό  υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Ο  ΑΟΤ.BC είναι αλήθεια ότι ξεκίνησε εντυπωσιακά τις  υποχρεώσεις του στον φετινό 4ο όμιλο της   Γ’ Εθνικής.

Ειδικά  η απόδραση από την  Κατερίνη έδειξε ότι η ομάδα   μπορεί να διεκδικήσει  με αξιώσεις την επίτευξη των στόχων της.

Και οι κριτικοί έσπευσαν να  επιδαψιλεύσουν φιλοφρονήσεις  στην τοπική  ομάδα για την προσέγγιση των αγώνων.

Ωστόσο εσχάτως  η κυανέρυθρη φόρα ανακόπηκε. Βέβαια τα παιχνίδια  ήταν  δύσκολα με αποτέλεσμα  να  μπουν στο βαλιτσάκι και κίτρινα  φύλλα.

Ο  εκπρόσωπός μας δεν μπόρεσε να αποφύγει το στραβοπάτημα στην έδρα της   Καστοριάς, που είναι μια από τις πιο φιλόδοξες ομάδες  του φετινού ομίλου.

Η συγκυρία  είναι τέτοια που  ο εκπρόσωπός μας  βρίσκει μπροστά του σωματεία με  υψηλό μπάτζετ, παίκτες  εγνωσμένης αξίας και  κίνητρο.

Το αποτέλεσμα που  πλήγωσε περισσότερο άπαντες  όμως ήταν  η εντός έδρας ήττα από τον  Παλαμά.

Στο διάβα του χρόνου οι κυανέρυθροι  έδειξαν ότι στην  Μπάρα έχουν τον  τρόπο τους  να κλειδώνουν  παιχνίδια  με υψηλό συντελεστή δυσκολίας, που  κρύβουν  πονοκεφάλους.

Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση και στην κρίσιμη στιγμή δεν λειτούργησαν τα ανακλαστικά, οπότε οι επικίνδυνοι   Τιτάνες έκαναν την ανατροπή.

Πλέον  και πέραν όλων των άλλων θα χρειαστεί μεγάλη εσωτερική δύναμη και συνοχή για να αποκατασταθεί  η τάξη.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More