Nature

Καλά τα νέα από το νοσοκομείο Τρικάλων

Μετά από πολλούς μήνες στο νοσοκομείο Τρικάλων και στην κλινική covid μπορούν να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι. Μετά τα τελευταία εξιτήρια που έχουν δοθεί η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κλινική 15 ασθενείς, ενώ άλλοι 3 θεωρούνται ως ύποπτα περιστατικά.

Σταθερή και η κατάσταση στην ΜΕΘ, με 3 ασθενείς, ενώ θυμίζουμε ότι είχε φτάσει πριν από λίγο καιρό σε πληρότητα και των 12 κρεβατιών.

Η  κατάσταση δείχνει  σαφώς βελτιωμένη, αλλά οι ειδικοί τονίζουν ότι δεν θα υπάρξει χαλάρωση. Βέβαια σύμμαχος είναι και η αριθμητική πρόοδος των εμβολιασμών, αφού περισσότεροι από 900 γίνονται καθημερινά στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Αρχίζουν εκ νέου οι εμβολιασμοί της Johnson&Johnson στα Τρίκαλα, αλλά ήδη κλείστηκαν όλα τα ραντεβού!

Ξαναρχίζουν οι εμβολιασμοί με Johnson&Johnson από την Κυριακή 6 Ιουνίου στο ΓΝΤ, όπως δήλωσε από τη Λέσχη 97,6 ο διοικητής Κώστας Γρηγορίου:

« Εντείνονται οι εμβολιασμοί τελευταία, κάνουμε περίπου 400 εμβολιασμούς καθημερινά. Από την Κυριακή 6 Ιουνίου θα αρχίσει ξανά στο ΓΝΤ και ο εμβολιασμός με Johnson, και θα γίνονται οι εμβολιασμοί και τις Κυριακές πλέον και με τα 2 εμβόλια. Με το που άνοιξε το σύστημα για το εμβόλιο της Johnson έχουν κλειστεί όλα τα ραντεβού μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, είναι πολύ μεγάλη η ζήτηση για το εμβόλιο αυτό.

Πάρθηκε  η απόφαση από το ΔΣ της Πέμπτης και από σήμερα θα εφαρμοστεί, να μειωθούν οι 3 πτέρυγες για τον covid και να μαζευτούν όλα τα περιστατικά covid που χρήζουν νοσηλείας στον χώρο της πρώην παιδιατρικής όπου υπάρχουν 31 κλίνες, που είναι υπεραρκετές.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More