Nature

Καλπασμός στις Σκαμνιές

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν το  Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου στις   Σκαμνιές  την   Κυριακή και δικαίωσε την φήμη του.

Υπό το πρίσμα αυτό  μπορεί να περιγράψει  κάποιος  την συγκεκριμένη διοργάνωση με διαφορετικές   λέξεις  και τίτλους.

Καμία σύναξη  λοιπόν δεν μοιάζει με την προηγούμενη  και  καθεμία διαθέτει την δική της ταυτότητα.

Ομολογουμένως  κάποιες   κούρσες δεν ξεχνιούνται  με τίποτα, αφού το επίπεδο είναι ανεβασμένο και  η πρωτιά αλλά και γενικότερα  η άνοδος στο βάθρο κρίνεται στις  λεπτομέρειες.

Σε πολλές περιπτώσεις   λοιπόν οι αθλητές  και οι αθλήτριες   πορεύονται  χέρι- χέρι, αφού  θέλουν να  φτάσουν στον τερματισμό  με τον ιδανικό γι’αυτούς  τρόπο.

Στο αγωνιστικό  κομμάτι  πρώτευσε  η  Α. Μαρινάκου της   ΓΕΑΤ, τον αγώνα τον καλό έδωσε το νέο αίμα του  ΓΣΤ, ενώ οι  Σκαμνιές  θα  αποτελέσουν εφαλτήριο σύμφωνα και με την τοποθέτηση του  Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού , που άνοιξε  συνεργασία με την  πρόεδρο του  ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα.

Και οργανωτικά  οι υπεύθυνοι έβαλαν τα  δυνατά τους, οπότε  τα χαμόγελα δεν έλειψαν από τον  Δήμαρχο κ. Μαράβα και την γνωστή δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More