Nature

Κατάλληλη αξιοποίηση

Το δικό του χρώμα είχε το πρόσφατο Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΤ.BC και τον Πιερικό.
Κάτι τέτοιο ήταν απόλυτα λογικό, αφού από την μια πλευρά και οι δυο ομάδες ήθελαν το ροζ φύλλο για τους δικούς της λόγους.
Αρχικά ο εκπρόσωπός μας για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία και να αξιοποιήσει στο έπακρο το κλειστό της Μπάρας και από την άλλη οι Κατερινιώτες για να καλύψουν το χαμένο έδαφος διαγράφοντας ως έναν βαθμό προηγούμενες κακές ήττες στο σπίτι τους.
Από την άλλη στο δυναμικό των συγκεκριμένων σωματείων βρίσκονται παίκτες που δεν χρειάζονται συστάσεις και μπορούν να αλλάξουν τους συσχετισμούς με μια σειρά κινήσεων.
Ανεξαρτήτως ομαδικής προτίμησης χαίρεται να παρακολουθεί κανείς σε δράσης αθλητές οι οποίοι ξέρουν να τελειώνουν υποδειγματικά και πανέμορφα τις προσπάθειες.
Οι κυανέρυθροι έδειξαν με το καλημέρα τις προθέσεις τους και ακόμη και στα σημεία που οι φιλοξενούμενοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση βρίσκοντας παράλληλα τον δρόμο προς το Τρικαλινό καλάθι, κάθε άλλο παρά πανικοβλήθηκαν.
Συνέχισαν λοιπόν να εφαρμόζουν πιστά το σχέδιο, ενώ κάθε παίκτης ήταν αποφασισμένος να δώσει ότι είχε και μπορούσε.
Ετσι ήρθε η καθαρή επιτυχία την οποία καλούνται να αξιοποιήσουν κατάλληλα οι κυανέρυθροι για καλύτερο μέλλον.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More