Nature

Κυανέρυθρη αποστολή

Από την στιγμή που ο μπασκετικός  ΑΟΤ  αποτέλεσε μέρος  της παρέας των εθνικών  κατηγοριών  οι υποχρεώσεις του εκ των πραγμάτων αυξήθηκαν.

Τα σημαντικά  παιχνίδια  που έδωσε και θα δώσει είναι πάρα πολλά, οπότε  είναι αδήριτη ανάγκη να εμφανίζεται σε κάθε περίπτωση  με πολλές  μπασκετικές  ιδέες  αλλά και τις απαραίτητες  δυνάμεις.

Ειδικά στην σύγχρονη καλαθοσφαίριση  η καλή φυσική κατάσταση κρίνεται  ιδιαίτερα απαραίτητη, αφού μπορεί να αλλάξει τους  συσχετισμούς και την ροή της ιστορίας.

Το κάδρο συμπληρώνεται και με την απαραίτητη πνευματική προσήλωση.

Οι πιστοί του είδους έχουν δει ομάδες  που είναι  απόλυτα συγκεντρωμένες  στην αποστολή τους, οπότε με τον τρόπο αυτό κάνουν εύκολη την ζωή τους.

Με τις σκέψεις αυτές θα παραταχθεί σήμερα(17.00) ο μπασκετικός   ΑΟΤ στην έδρα της  ΜΕΝΤ.

Σίγουρα όποιος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο θέλει να κερδίζει, οπότε οι κυανέρυθροι  θα σπεύσουν να αναδείξουν τα θετικά τους  στοιχεία και να περάσουν στην θέση του οδηγού.

Ετσι  αν και ο εκπρόσωπός μας δεν έχει  πιάσει ακόμη ταβάνι στην απόδοσή του  όπως είναι φυσιολογικό θα  προσπαθήσει να διαβάσει σωστά τις καταστάσεις και να βρει τις  κατάλληλες  απαντήσεις.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More