Nature

Μαζεμένες προτάσεις

Η  ποδοσφαιρική   Γ’ Εθνική διαθέτει την δική της  ιστορία, που λέει και το γνωστό τραγούδι  και μαζί ξεχωριστή αύρα και  πιστό κοινό.

Ομολογουμένως οι φίλαθλοι  παρακολουθούν με άγρυπνο μάτι όλες τις εξελίξεις, οπότε  ξέρουν τα λεπτά  σημεία και την διαμόρφωση του  χάρτη.

Θεωρούν  πάντως ότι τα καλύτερα  είναι μπροστά, αφού τα στελέχη των ομάδων  αν θέλουν να υλοποιήσουν τις προγραμματικές  δεσμεύσεις τους  χρειάζεται να παίξουν την μπάλα της… ζωής τους.

Μετά από έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών μυημένοι και μη διαπίστωσαν ότι με συμβατικές  εμφανίσεις δεν μπορούν τα  εκλεκτά τους τμήματα να φτάσουν όσο ψηλά  οραματίζονται.

Συνεπώς  τα τμήματα  με βλέψεις οφείλουν να  χτίζουν καθημερινά και να  εντοπίζουν διαφορετικούς  δρόμους από τους  συνηθισμένους.

Γιατί κάποια  στιγμή η περίφημη αγωνιστική κατασκοπεία εντοπίζει τα δυνατά σημεία των αντιπάλων, οπότε αν αυτά δεν καταθέσουν κάποια  καινούργια  πρόταση και βραχυκυκλώσουν  πολύ απλά θα αδικήσουν τον εαυτό τους.

Ασφαλώς και είναι κρίμα  διάφορες  ομάδες να έχουν βγάλει με επιτυχία  κρίσιμα  παιχνίδια και να σηκώσουν χειρόφρενο την εποχή, που κρίνονται τα  πάντα.

Υπό το πρίσμα αυτό οι πρωταγωνιστές των συλλόγων εμφανίζονται συνειδητοποιημένοι. Ξέρουν που να ρίξουν το βάρος τους, ενώ φροντίζουν να μοιράσουν  σωστά τις  δυνάμεις τους.

Αυτό θα ψάξουν οι εκπρόσωποί μας στα παιχνίδια που έχουν μπροστά.

Αναλυτικά στην έντυπη  έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More