Nature

Μακριά από την εσωστρέφεια και ενωτικά

«Ένα από τα βασικότερα καθήκοντά μου είναι να διατηρώ την ενότητα στην οργάνωσή μας και να την κρατάω μακριά από την εσωστρέφεια» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, με αφορμή διαρροές περί υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κομματικού φορέα στις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης άνοιξης.
«Επίσης, ασχολούμαι με τα οργανωτικά και την διατήρηση του μηχανισμού σε υψηλά επίπεδα πολιτικής κινητικότητας, πραγματοποιώ επαφές στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου με στελέχη και μέλη του κόμματος, τοπικά, πανελλαδικά και με τα κεντρικά, συμμετέχω στις διοργανώσεις των εκδηλώσεων και όταν έρθει η ώρα, θα τοποθετηθώ και εγώ» υπογραμμίζει ο κ. Τρέλλης, ο οποίος έχει αναλάβει τα καθήκοντά του την άνοιξη του 2018 ως ενωτικός πρόεδρος, μετά από διαμάχες μεταξύ μελών και παραγόντων στην κούρσα για τον έλεγχο της ΝΟΔΕ, έχοντας εξασφαλίσει την ομόφωνη αποδοχή των νεοδημοκρατών, ενώ οι τελευταίες κρίσιμες διεργασίες είχαν πραγματοποιηθεί υπό την διεύθυνση του τότε αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε έρθει εκτάκτως στα Τρίκαλα.
Φαίνεται πως στην τοπική ΝΔ το έχουν “έθιμο” να αντιπαρατίθενται, ενίοτε δημόσια, ενόψει των εκλογών για την ΝΟΔΕ, καθώς εδώ και πολλά χρόνια, όλο και κάτι συμβαίνει στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο, το οποίο κάποιες φορές οξύνεται έντονα και χρειάζεται η άνωθεν παρέμβαση για να καταλαγιάσουν ή να αποκρυφτούν τα πολιτικά πάθη.
Τις τελευταίες ημέρες ονόματα ακούγονται για την προεδρία, κατάσταση που φαίνεται πως “θερμαίνει” το κλίμα στην τοπική οργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More