Nature

Μεγάλη προσέλευση

 

Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε, προχθές στο ν. Τρικάλων η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής που θα διεξαχθεί στις 30 & 31 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Κάλπες στήθηκαν και στους τέσσερις Δήμους στα γραφεία Κινήματος Αλλαγής (για το Δήμο Τρικκαίων), στο Εργατικό Κέντρο (για Δήμο Μετεώρων), στο Δημαρχείο (για το Δήμο Πύλης) και στο πρατήριο «Τζημούλη» (για το Δήμο Φαρκαδόνας), με τα μέλη του Κινήματος να δίνουν το μαζικό παρόν, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενόψει του 2ου τακτικού Συνεδρίου.

«Η  μεγάλη συμμετοχή σε άλλη μία εσωκομματική διαδικασία στέλνει το μήνυμα της συσπείρωσης και της ετοιμότητας εν όψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται.  Η ΝΕ και τα στελέχη του Κινήματος στο Νομό, εκφράζουμε την ευχαρίστησή μας, προς όλους εκείνους  που έδωσαν για άλλη μια φορά, δυναμικά το παρόν, με τη συμμετοχή τους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, για την ανασύνταξη της δημοκρατικής παράταξης» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More