Nature

Μεθοδικά οι Γόμφοι

Οι  Τρικαλινές ομάδες των Εθνικών  κατηγοριών μπάσκετ άρχισαν να κλείνουν μέτωπα.

Πολύ σωστά τα στελέχη των  Γόμφων σήκωσαν νωρίς-νωρίς τα μανίκια αφού η  Γ’ Εθνική  έχει τους  δικούς της  νόμους  και ειδικά οι νεοφώτιστοι  πρέπει να προσέξουν  τις  παγίδες.

Ετσι  οι ειδήσεις άρχισαν να  κυκλοφορούν. Η πρώτη στόχευση αφορούσε το θέμα του προπονητή.

Μέσα από τις απαραίτητες  συζητήσεις βρέθηκε  και πάλι η κατάλληλη φόρμουλα για να συνεχίσουν μαζί ομάδα και  Μάκης  Αλεξίου.

Η ίδια  η μπασκετική πράξη καταδεικνύει ότι  οι  δυο πλευρές  έχουν εξαιρετική  χημεία, μιλούν την ίδια γλώσσα, οπότε από την στιγμή που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι δεν άργησαν  να δώσουν  τα  χέρια.

Οι ιθύνοντες των «βουβαλιών» εμπιστεύτηκαν έναν άνθρωπο  που  πέρασε την φιλοσοφία του  στο τμήμα  και του προσέδωσε  ξεχωριστή ταυτότητα.

Οσοι είδαν τα παιχνίδια των  Γόμφων τα τελευταία δυο χρόνια  είχαν να το λένε για μια ομάδα που είχε ξεκάθαρο προσανατολισμό  στο παιχνίδι της.

Ηδη  ξεκίνησε ο σχεδιασμός  με έμφαση στην διατήρηση του βασικού κορμού.

Σε άλλα  θέματα  οι  Ικαροι συνεχίζουν με  Κ. Σδράκα,ενώ οι ίδιοι αλλά και ο  Αίολος αρχίζουν να προσεγγίζουν αξιόλογα  ονόματα.

Μεταξύ άλλων θα ακουστούν περιπτώσεις  όπως: Καραποστόλου, Παπαχρήστος.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More