Nature

Με όνειρα στο παγκόσμιο

Εδώ και αρκετό  καιρό δυο επίλεκτοι  Τρικαλινοί  παλαιστές  συγκεντρώθηκαν στην αποστολή τους.

Ο  Τόλης   Τσιόβολος και η  Ηλίας  Ζαϊράκης σημάδεψαν το Παγκόσμιο  Κ23, που  άρχισε ήδη να τρέχει με διάφορες  κατηγορίες στα  Τίρανα.

Οι κρίσιμες  ημερομηνίες είναι 27 και 28  Οκτώβρη και στο διάστημα αυτό θα σπεύσουν να καταθέσουν το 100% των αρετών τους.

Εννοείται ότι το προηγούμενο διάστημα δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του.

Οι προπονήσεις  ήταν γεμάτες  και  το βάρος εστιάστηκε στις  λεπτομέρειες, που  μπορούν να κάνουν την διαφορά στο επίπεδο αυτό.

Επίσης για αρκετό χρόνο  ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού  η συμμετοχή τους  σε αγώνες  διαφορετικών ταχυτήτων  πρόσφερε  καινούργιες  ιδέες.

Μεταξύ άλλων να θυμίσουμε ότι  Τσιόβολος  μετά από το  Πανελλήνιο αγωνίστηκε και στους  Μεσογειακούς  πάλης στην άμμο κάνοντας το καλύτερο που μπορούσε παρότι στον τελικό οι ενστάσεις για την διαιτησία δεν έλειψαν.

Από την πλευρά του ο  Ζαϊράκης(ΣΒΑΤ)  πήρε μέρος σε αρκετά  τουρνουά, ενώ  αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της  Γερμανίας  με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Παρουσίασε μια εντυπωσιακή  αλυσίδα επιτυχιών γεγονός που του έδωσε ψυχολογική τόνωση.

Βέβαια το παγκόσμιο  είναι υψηλού επιπέδου και ο συναγωνισμός  έντονος. Οι δικοί μας  όμως κάνουν τα όνειρά τους.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More