Nature

Μια υποψηφιότητα μέχρι στιγμής!

Μόνο ο Κώστας Τρέλλης έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ).

Ως γνωστό, οι εκλογές  θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου και η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων λήγει αύριο στις 7 το απόγευμα.

«Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της νομαρχιακής, για δεύτερη θητεία, δεν υπάρχει ως τώρα κάποια άλλη κατάθεση υποψηφιότητας. Είμαι ήδη 3,5 χρόνια πρόεδρος επειδή αναβλήθηκαν οι εκλογές του ’20, τώρα η επόμενη θητεία θα είναι διετής. Πιστεύω ότι θα σηκώσω το φορτίο πάλι, και ότι θα δημιουργήσω μια καλύτερη επικοινωνιακή ομάδα» δήλωσε  ο απερχόμενος πρόεδρος την πρώην ΝΟΔΕ, μιλώντας στη Λέσχη 97,6.

Σε ό,τι αφορά στην διαδικασία γνωστοποίησε ότι «για να συμμετέχει ένα μέλος του κόμματος στο εκλέγειν, πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερος/η, έστω για το έτος 2021 με το ποσό των 12 ευρώ. Η ανανέωση της κάρτας μέλους γίνεται ηλεκτρονικά και μόνο, μέσω τραπεζικού λογαριασμού στο κόμμα της ΝΔ, εύκολα μπορεί κάποιος να το βρει στο σάιτ του κόμματος».

Λέτε να τρέξει μόνος του την κούρσα των εκλογών ο απερχόμενος πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ; Ίδωμεν!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More