Nature

Μοναδική σχέση

Τα  βαριά  χαρτιά του  ερασιτεχνικού   προσπάθησαν  να  σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό αν  και όσους  βάζουν  ψηλά τον πήχη  όλοι  θέλουν να τους εκτροχιάσουν.

Δεν έλειψαν  όμως και οι αξιόλογες  προτάσεις  σωματείων, που  οργανώθηκαν  όσο καλύτερα  μπορούσαν, οπότε  πέτυχαν  άκρως  παραγωγική  χρονιά.

Βασικό στοιχείο των τοπικών τμημάτων είναι το καλό κλίμα κάτι που αποτυπώνεται στις  συχνές  εξωαγωνιστικές   μαζώξεις.

Μιας  και είμαστε σ’αυτό το πνεύμα  να  θυμίσουμε την πιο πρόσφατη  οικογενειακή μάζωξη, αυτή των  Σαραγίων για το μπάρμπεκιου  κλείνοντας  ζεστά την χρονιά.

Πάντως  από την στιγμή  που γράφτηκαν  οι τίτλοι τέλους  στην κορυφαία  τοπική κατηγορία αρκετά  στελέχη  ομάδων  έβαλαν  πλώρη τον σχεδιασμό  για την επόμενη  μέρα.

Ηδη και στο κομμάτι αυτό  προέκυψαν  ειδήσεις. Να σταθούμε  μεταξύ άλλων  στις  πρόσφατες  εκλογές  του  Κεφαλοβρύσου,  το οποίο  ανανέωσε  την  συνεργασία με τον προπονητή   Γ. Παπαζήση.

Πρόκειται  για μια  σχέση  μακράς  διαρκείας.

Από την πλευρά του  το  Βαλτινό  εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία στον  Μ. Κοτσίρα. Φυσικά έπεται συνέχεια για  όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More