Nature

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ ο Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης

Σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) Τρικάλων.

Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς παρέδωσε τα ηνία της Σχολής στον Ταξίαρχο Ιωάννη Κορέλη.

Την Δοξολογία τέλεσαν ο  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ο Υποστράτηγος, Σαράντης Τυλιγαδάς τοποθετήθηκε νέος Διοικητής της Ιης Μεραρχίας Πεζικού  στη Βέροια και χθες, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ, Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης παρέλαβε τα ηνία  της Σχολής, συνεχίζοντας το εξαιρετικά πετυχημένο έργο του προκατόχου του.

Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, που υπηρετούσε μέχρι τώρα ως Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο, είναι ένας ιδιαίτερα μάχιμος αξιωματικός, που σίγουρα η παρουσία του θα δώσει ώθηση στης εκπαίδευση των σπουδαστών της ΣΜΥ.

Το παρόν στην τελετή έδωσαν  η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, η βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας και  άλλοι τοπικοί φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More