Nature

Νέο χτίσιμο με όρεξη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε  η πρώτη συνέντευξη του νέου προέδρου του  Ασκληπιού στην εφημερίδα μας.

Το πρώτο ερώτημα  προς  τον κ. Μπατσίλα  ήταν τι τον ώθησε  να  περάσει  στην πρώτη γραμμή  αναλαμβάνοντας  τον  θώκο.

Ο ίδιος  απάντησε: «Εφαλτήριο ήταν  η αγάπη μου για τον σύλλογο, που  χάρισε μοναδικές  συγκινήσεις  στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Πραγματικά  πρόσφερε  πλούσιο έργο αποτελώντας  ενεργό κύτταρο της  Τρικαλινής αθλητικής  κοινότητας.

Από ένα  σημείο και μετά και για  διάφορους  λόγους  δεν  εκδηλώθηκε  το απαραίτητο  ενδιαφέρον  για το τρέξιμο του συγκροτήματος.

Δεν  ήθελα συνεπώς με τίποτα  να χαθεί  ο σύλλογος, οπότε βγήκαμε μπροστά μαζί με τους συνεργάτες μου προκειμένου να κάνουμε την προσπάθειά μας.

Ουσιαστικά  λοιπόν θα  χτίσουμε από την αρχή και  θέλουμε στην πρωτοβουλία  μας αυτή το  Τρικαλινό στοιχείο να είναι έντονο σε όλους τους  τομείς».

Οσο για τις προτεραιότητες  που θέτει σημείωσε:  «Μας ενδιαφέρει όσο τίποτα άλλο να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την  Ακαδημία και τα αναπτυξιακά  τμήματα.

Στο μυαλό μας είναι η λειτουργία  των τμημάτων σαν μια ωραία αθλητική κυψέλη για το  βόλεϊ.

Επιβάλλεται να στηριχθούμε στα  Τρικαλινά παιδιά τα οποία θα  αγαπήσουν και θα πονέσουν το σωματείο κάνοντας  μαζί του  ένα υπέροχο αγωνιστικό ταξίδι.

Σίγουρα  η  ΣΕΦΑΑ  έδωσε  πολλές  λύσεις τα προηγούμενα  χρόνια αλλά  θέλουμε να αναδείξουμε και να δώσουμε ευκαιρίες  στο ντόπιο υλικό. Αλλωστε  αποδεδειγμένα  οι συμπολίτες φίλαθλοι  θέλουν να βλέπουν σε δράση τα  δικά τους  παιδιά.

Η νέα χρονιά θα μας  βρει στην  Β’ Εθνική  και δεν θα βιαστούμε, ούτε  θα πιέσουμε τις καταστάσεις. Θα σπεύσουμε να βάλουμε τις  βάσεις  και σε ένα-δύο χρόνια  να διεκδικήσουμε  την άνοδο μέσα από την συστηματική δουλειά  που θα γίνει.»

Αναφερόμενος στην σύνθεση του  νέου  Δ.Σ τόνισε: «Στο συμβούλιο μπήκαν νέα άτομα με  διάθεση  προσφοράς.

Θεωρώ ότι είμαστε μια καλή  παρέα, ενώ υπάρχει  σχέση εμπιστοσύνης. Κάποια μέλη είναι  φίλοι μου, ενώ άλλα στελέχη προέρχονται  από το τμήμα ενηλίκων.

Όλα αγαπούν το άθλημα, οι ρόλοι έχουν μοιραστεί και  θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να υλοποιηθεί το πλάνο.

Οδηγός μας  θα είναι  η κοινή προσπάθεια».

Παράλληλα ο ίδιος  έδειξε θετικός  για επαφή με  άλλα  σωματεία.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More