Nature

Νίκη γοήτρου

Μπορεί κάποιοι να… πανηγυρίζουν γιατί η ομάδα δεν υποβιβάστηκε δυο κατηγορίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ΑΟΤ –δυστυχώς – υποβιβάστηκε. Τη νέα αγωνιστική περίοδο ναι μεν θα αγωνίζεται στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά με την αναδιάρθρωση θα είναι η 3η στη τάξη κατηγορία. Βέβαια υπάρχουν ακόμη κάποιες αμυδρές ελπίδες, αυτές έχουν να κάνουν με την συμμετοχή 14 ομάδων και όχι 12 στην Σούπερ Λιγκ2, ώστε να παίξουν Τρίκαλα και Ηρακλής στην 2η στη τάξη κατηγορία. Πάντως αυτό δεν φαίνεται να είναι κάτι που θα προχωρήσει, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.
Από εκεί και πέρα το σημερινό 1-3 στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη δεν πρέπει να ρίχνει στάχτη στα μάτια. Και αυτό διότι ο ΑΟΤ νίκησε και υποβιβάστηκε, ενώ ο Καραϊσκάκης ηττήθηκε και πήρε… άνοδο! Αυτά για όσους θέλουν να μιλάμε με την λογική και όχι με τις… φαντασίες.
Ο αγώνας
Νίκη γοήτρου για τον ΑΟΤ για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, με το 3-1 επί του Καραϊσκάκη.
Ο ΑΟΤ ήταν υποτονικός στο πρώτο μέρος με τον Καραϊσκάκη να έχει την κυριαρχία στο παιχνίδι αλλά και τους δικούς μας να βγάζουν κάποιες φάσεις. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν ένα δοκάρι που είχαν οι γηπεδούχοι στο 24΄με τον Κάκκο ενώ στην συνέχεια ο Ταϊρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Καψάλη.
Τελικά ο Καραϊσκάκης κατάφερε να προηγηθεί στο 52’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Άλεξιτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More