Nature

«Νόμος πλαίσιο το νομοσχέδιο για την ισότητα»

Ζητήματα που αφορούν την ισότητα των δύο φύλων και προσπαθούν να επιλυθούν μέσω του προωθούμενου νομοσχεδίου – πλαίσιο του Υπουργείου Εσωτερικών απασχόλησαν τη χθεσινή συνάντηση που είχαν η Υφυπουργός κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο και η επίσκεψη της Υφυπουργού στα Τρίκαλα εντάσσεται στις επαφές και στις επισκέψεις που πραγματοποιούνται, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας».

Το παρόν έδωσαν, επίσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Αλεστά, Κώστας Ψύχος και Φόρης Ρόμπος, η τ. Αντιδήμαρχος κα. Έφη Λεβέντη, ο γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρος Νταούλας και ο γραμματέας του Δήμου Τρικκαίων κ. Θωμάς Παπασίκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More