Nature

Οι εμβολιασμοί στα Τρίκαλα

Το περασμένο Σάββατο έγινε το «ταμείο» όσο αφορά τους εμβολιασμούς που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και αφορούν τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί.
Μέχρι και τον μήνα Φεβρουάριο στα Τρίκαλα έχουν πραγματοποιηθεί 11.015 εμβολιασμοί. Βέβαια ο αριθμός είναι λίγο μεγαλύτερος, αφού τρικαλινοί ηλιακής ομάδας 60 ως 64 έχουν κάνει το εμβόλιο και στο Κ.Υ. Μουζακίου, που ανήκει στο νομό Καρδίτσας.
Όπως και να έχει η ροή των εμβολιασμών υπάρχει, όπως και η διάθεση των τρικαλινών να εμβολιαστούν, αλλά το πρόβλημα είναι η απουσία των εμβολίων!

Να σημειώσουμε εδώ ότι έστω και μια δόση εμβολίου έχουν κάνει 7.379 συμπολίτες. Ενώ οι πιο… τυχεροί είναι 3.636 τρικαλινοί που έχουν κάνει και τις δυο δόσεις, κυρίως επαγγελματίες της υγείας ή συμπολίτες άνω των 85 ετών.
Να θυμίσουμε ότι στην χώρα μας το τέλος Φεβρουαρίου έχουν γίνει συνολικά 885.821 εμβολιασμοί, αλλά μόλις 313.647 έχουν κάνει και τις δυο δόσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More