Nature

Ολα ελκυστικά

Ανοιχτή γραμμή με όλα τα μπασκετικά  κλειστά  διατηρούν οι  Τρικαλινοί φίλαθλοι, αφού  χωρίς  υπερβολή τα  παιχνίδια στα  φετινά  πρωταθλήματα είναι ένα και ένα.

Μετά από έναν μεγάλο κύκλο παιχνιδιών ξεκαθάρισαν αρκετά  πράγματα αλλά κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να βγει από την πρίζα.

Ειδικά στον δεύτερο γύρο όποιος κάνει λάθη  πολύ απλά δεν έχει τον απαραίτητο  χρόνο για να συνέλθει καλύπτοντας  το χαμένο έδαφος.

Ως  εκ τούτου  τα  φαβορί κινούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιβεβαιώνουν  τις  συστάσεις. Μέσα από την προπονητική δουλειά  οι κόουτς  σπεύδουν να κρατήσουν ζεστούς  τους πάντες και να κομίσουν σε πρώτη ευκαιρία  ορισμένες  νέες   προτάσεις, που  μπορούν να αλλάξουν τους  συσχετισμούς.

Πιο κάτω υπάρχουν  συγκροτήματα με άγνοια κινδύνου. Αυτά  μπαίνουν στο παρκέ με μεγάλη αυτοπεποίθηση και από την στιγμή που  βγάλουν κάποιες   φάσεις δουλεμένες στην προπόνηση, που οδηγούν σε κρίσιμα  καλάθια, τότε είναι σε θέση να βάλουν φωτιά στα  πρωταθλήματα.

Επίσης ένας  όμιλος  τμημάτων μπορεί να μην καίγεται ιδιαίτερα, αλλά  το συναίσθημα της  νίκης  δεν αλλάζεται με τίποτα. Από την στιγμή που αναλαμβάνει μια αποστολή θέλει να την διεκπεραιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να μην ξεχάσουμε και το γόητρο που παίζει σημαντικό ρόλο στον αθλητισμό.

Στο τοπίο αυτό το  Τρικαλινό δίδυμο κάνει φιλότιμη προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο,ενώ δείχνει πολλά  η πρωτοβουλία   Χ. Φόρου να παρακολουθήσει  εκ του σύνεγγυς  την προπονητική  δουλειά της   Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More