Nature

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων

Στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας -και όχι στο “Πάρκο Χρήστου Ν. Σινάνη” όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, καθώς δεν το επέτρεψε ο άστατος καιρός- πραγματοποιήθηκε χθες, στη 1 το μεσημέρι, η Τελετή Ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Συμβούλων των Κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.
Ο νεοεκλεγείς “πρώτος πολίτης της Καλαμπάκας”, Ελευθέριος Αβραμόπουλος, επέλεξε την ημέρα της ονομαστικής εορτής του για την… ανεπίσημη αρχή.
O κ. Θεόκλητος του δώρισε μια βυζαντινή εικόνα της Θεομήτορος, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Χριστό.
Άπαντες αιρετοί ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, παρουσία τοπικών φορέων, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αρχών αλλά και πλήθους κόσμου, ενώ στην ορκωμοσία παραβρέθηκε και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνηση Δημήτρης Παπαστεργίου. Επίσης η νέα αντιπεριφεάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, αλλά και ο απερχόμενος Χρήστος Μιχαλάκης. Οι Δήμαρχοι Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, Πύλης Κώστας Μαράβας και Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More