Nature

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί τοξικό κλίμα”

 

«Οι πολίτες πρέπει να δουν, ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Αλέξη Τσίπρα και ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Κυριάκου Μητσοτάκη». Αυτό δήλωσε χθες από τα Τρίκαλα η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα – Μισέλ  Ασημακοπούλου, κατά  τη διάρκεια της επίσκεψης της, στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων της ΝΔ.

Η ευρωβουλευτής επισκέφθηκε την πόλη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για το  ζήτημα του Ψηφιακού μετασχηματισμού και τα όσα εκπορεύονται από αυτόν ή στοχεύουν σε αυτόν.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης η κα. Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι το διακύβευμα αυτών των εκλογών θα είναι η σύγκριση για το τι έχει να προτείνει ο καθένας για το αύριο της χώρας.

«Στις εκλογές αυτές θα κρίνουμε και θα συγκρίνουμε. Αυτή είναι η ουσία. Οι πολίτες πρέπει να δουν, ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Αλέξη Τσίπρα και ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε.

Όπως σημείωσε «οι  πολίτες πρέπει να δούνε τι έχει κανείς να πει για το αύριο της χώρας. Το αύριο και το χθες της Ελλάδας δε συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για δημιουργία τοξικού κλίματος και λασπολογία.

«Προσπαθεί να “βυθίσει” στην τοξικότητα και στην λασπολογία» σημείωσε με έμφαση.

Και πρόσθεσε «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ενδώσει, διότι με επιχειρήματα θα περιγράψει τα επιτεύγματα της και θα μιλήσει με σαφήνεια για την επόμενη μέρα.  Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη μειώθηκαν φόροι, αυξήθηκαν οι επενδύσεις, οι εξαγωγές και αυξήθηκε το ΑΕΠ της χώρας.  Για το μέλλον, η υπόσχεση είναι ότι θα φροντίσουμε να αυξηθούν οι μισθοί. Αυτά που λένε είναι ξεκάθαρα».

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, λέγοντας ότι «ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να μιλάει στην Πάτρα και μετά το “πρόγραμμα  Θεσσαλονίκης”, τώρα έχουμε το “πρόγραμμα Πάτρας”.  Ένα ακοστολόγητο πρόγραμμα που κοστίζει 46 δισ. ευρω για την τετραετία».

«Οι Έλληνες είδαν την πρώτη φορά Αριστερά, δε θα κάνουν το ίδιο λάθος, δεύτερη και τρίτη φορά»  τόνισε.

Στη συνέχεια, η κα. Ασημακοπούλου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, των βουλευτών Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του προέδρου της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιου και των τομεαρχών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More