Nature

Πάντα μαχητικές

 

Όταν έγιναν γνωστά τα ονόματα των αντιπάλων  στα  μπαράζ για τις γυναίκες   Θεόνη   ΑΟΤ αρκετοί   έπλεξαν το εγκώμιο των αντιπάλων οι οποίοι είναι ένας  και ένας.

Πραγματικά  το έμψυχο  δυναμικό τους  είναι ιδιαίτερα  πλούσιο και  με μπόλικο ταλέντο,  κάτι λογικό αφού οι φιλοδοξίες  είναι μεγάλες και το μπάτζετ ανεβασμένο.

Ως  εκ τούτου  οι κυανέρυθρες  ήξεραν ότι έπρεπε  να πέσουν στα  ποδοσφαιρικά  βαθιά και να κολυμπήσουν όσο  καλύτερα  μπορούσαν.

Βασική αρχή του εκπροσώπου μας είναι  να χαίρεται όλα τα παιχνίδια  και να παλεύει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Με αυτή τη νοοτροπία  υπέγραψε  πολλές  μεγάλες  επιτυχίες.

Σίγουρα  στην συγκεκριμένη διαδικασία   χρειαζόταν  η  απαραίτητη προσαρμογή αλλά και το ζύγισμα από μέσα  καταστάσεων.

Γιατί είναι τελείως  διαφορετική  μια θεωρητική  προσέγγιση και άλλο η πράξη.

Τούτα τα συγκροτήματα  μπορούν με ορισμένες αγωνιστικές  εκρήξεις  να εκθέσουν τον καθέναν, οπότε τα στελέχη της  Τρικαλινής  ομάδας  έψαξαν να  βρουν ισορροπίες  και αντίδοτο.

Μόνο τα ίδια τα παιχνίδια κάνουν τους πάντες  αγωνιστικά  σοφότερους, οπότε  οι επιχώριες  παίκτριες  σταθμίζοντας  καταστάσεις  ρίχνουν ανάλογα  το βάρος τους.

Το μαχητικό πνεύμα πάντως πέρα από το ταλέντο αποτελεί οδηγό.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More