Nature

Πάντα με πειθαρχία

Η δράση έχει  λείψει όσο τίποτα  άλλο από τους  Τρικαλινούς  στιβικούς, που πορεύονται  πάντα με πειθαρχία έχοντας στο μυαλό τους  το πως θα βελτιώσουν καθημερινά  τους  δείκτες τους.

Καμία έκπληξη φυσικά  για όσους  καταπιάνονται συστηματικά με τον χώρο,αφού  οι συμπολίτες  αθλητές  κάθε άλλο παρά μένουν στα κεκτημένα τους. Ξεχνούν  λοιπόν  πολύ γρήγορα ακόμη και την πιο σημαντική  επιτυχία και βάζουν πλώρη για τα επόμενα.

Αλλωστε  μόνο με την τακτική αυτή θα  κερδίσουν οριστικά την έξωθεν καλή μαρτυρία, αφού ένας αθλητής  μένει στην συνείδηση του κόσμου  με βάση την αντοχή του στον χρόνο.

Πάντως  άνοιξε για τα καλά η κουβέντα για σταδιακή επιστροφή στην δράση, πέρα από τους  πρωταγωνιστές, που πήραν  το πράσινο φως.

Φυσικά στο προσκήνιο πέρασε η κουβέντα για τα Πανελλήνια και ειδικά για το κορυφαίο, οπότε  μένει να  δούμε  αν οι συνθήκες επιτρέψουν  στους αθλητές  να κάνουν το καθήκον και στο κοινό να απολαύσει στιβική  δράση μετά από καιρό.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More